petak, 8. travnja 2016.

Kako da se oslobodite od neželjenih dlačica bilo gdje na tijelu TRAJNO I PRIRODNO?

 fr

Možda dlačice  pružaju zaštitu za naše tijelo, ali isto tako može utjecati na idealan izgled. Neželjene dlake na vidljivim dijelovima tijela, kao što su ruke, noge, lice i leđa smatraju se jedan od glavnih kozmetičke probleme koji mnoge žene imaju, pa i muškarci.

Postoje mnogi razlozi za nekontrolisani rast neželjenih dlaka, uključujući genetiku, određene lijekove (steroidi) više razine određenih hormona i sindrom policističnih jajnika.

Žene proizvode niske razine muških hormona (androgena). Ako vaše tijelo proizvodi previše hormona, može imati neželjeni rast dlačica.

Svaki žena sanja o  koži bez dlačica. Dakle, ako razmišljate o uklanjanju svoj neželjenih dlaka s različitim tehnikama kao što su laser, elektroliza, trajno depilacije itd, prvo razmišljajte o pokušaju prirodnog rješenja.


Morate napraviti ovaj tretman prije odlaska na spavanje.

Potrebni sastojci:

– 1 žlica sode bikarbone
– 200 ml kipuće vode

ljuske oraha

Upute:

Ljuske oraha pustiti da sagore, uzeti taj pepeo-

U 200 ml kipuće vode dodati 1 žlicu sode bikarbone i pepeo iste količine. Izmiješati sastojke dobro i neka ga ohladiti. Namočite mali komadić vate ili gazom u tekućinu, osušite ga malo i primijeniti ga na mjestima gdje želite ukloniti neželjene dlačice i ostaviti ga cijelu noć.

perite  ga ujutro i primijeniti neke hranjivu kremu na problematičnim mjestima. Dlake će početi padati nakon 2-3 tretmana.

Nema komentara:

Objavi komentar