ponedjeljak, 18. travnja 2016.

RECEPT RUSKOG ZNANSTVENIKA: Ovaj lijek može izliječiti baš sve vrste raka, a izliječeni to potvrđuju!

 34634f

Recept ruskog znanstvenika, profesora Hrista Mermerskog revolucionaran je lijek kojim su na hiljade ljudi izliječeni od bolesti raka.

Ovaj receprt čisti krvne žile, liječi srce, obnavlja imunološki sustav, čisti jetru i bubrege. Poboljšava rad mozga i pamćenje, čuva od infarkta, i dovodi do izlječenja onih koji su doživjeli infarkt ili moždani udar.

Sastojci

15 svježih zdravih BIO limuna
12 glavica svježeg bijelog luka
1 kg pravog meda
400 g proklijalog žita
400 g svježe orahove jezgre
Priprema

Samljeti zajedno proklijalu pšenicu, orahe i očišćene glavice bijelog luka. Samljeti 5 limuna sa koricom, i sve zajedno izmiješati. Od ostalog limuna uzeti samo sok i miješati sa ostalom masom, dok smjesa ne postane homogena. Dodati med i duže miješati pa sipati u staklene posude koje treba čuvati u hladnjaku. Poslije 3 dana smjesa je gotova za konzumiranje.

Ova hrana uzima se 30 minuta prije doručka, prije ručka, prije večere i prije spavanja a za liječenje raka – uzima se svaka 2 sata!

Čuva svježinu tijela, mladost i energiju, zato što sadrži sve neophodne vitamine, mineralne soli, bioaktivne supstance, proteine, ugljikohidrate i biljne masnoće. Poboljšava rad svih unutrašnjih organa i žlijezda – koje održavaju tijelo zdravim.


izvor ;www.novonovo.info

Nema komentara:

Objavi komentar